Home Kunst

Kunst

KUNST

Kunst er meget mere end den du kan opleve på det fantastiske Statens Museum for Kunst – Kanal 1 besøger ofte kunsterne i deres atelierer, på gallerierne og museerne, ude i lokalområderne.

KØS
KØS Museum for kunst i det offentlige rum har som mission at skabe rum for ny viden og debat om kunsten i det byrum, som vi alle er en del af. Med dette for øje tog KØS i maj og juni på tour for at tage pulsen på danskernes forhold til en af de klassiske genrer i det offentlige rum – mindesmærker.

Find dig selv – en metroudstilling
På en del af plankeværket, der omringer metro-arbejdspladsen på Frederiksberg blev i november 2014 opsat et kunstværk i fem dele. Det er to gadekunstnere, der står bag og måske kan du finde dig selv eller en du kender blandt de mange ansigter, som kunstværket består af.
Medvirkende: Jakob Mølgaard, gadekunstner, Nikolaj Thomassen, gadekunstner.

Martin Spang Olsen – malerier på Højstrupgård
På den her lille film fortæller Martin Spang Olsen lidt om billederne på en udstilling på Højstrupgård i sommer, men mange af billederne går igen på udstillingen på Solvognen. Optagelserne er lavet af Christa Waldorff Christa Waldorff #kanal1dk

Panquib – en landsby i Guatemala
I sommeren 2014 kunne man se en fotoudstilling i Café Baggården, som er en del af Verdenskulturcentret på Nørrebro i København. Billederne viser livet i en lille landsby i bjergene i det mellemamerikanske land Guatemala. Ane Krestine Larsen har boet i landsbyen i en måned, og i dette program fortæller hun om landsbylivet og billederne.

Broken Heroes – maleren Morten Fellbo
På Birkerød Bibliotek vises i maj og juni 2014 en lille udstilling af den lokale maler Morten Fellbo. Broken Heroes hedder den, og vi satte ham stævne på biblioteket for at høre nærmere om billederne.

[td_block_4 custom_title=”PROGRAMMER” header_color=”#1e73be” header_text_color=”#ffffff” category_id=”459″ limit=”50″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here