enerGitte

Intet er vigtigere end, at du tager ekstremt godt vare på din livsenergi. For alt hvad du gør, påvirker dit energiniveau, og dit energiniveau påvirker alt, hvad du gør.

KIG FORBI

Hver uge tager vært Allan Føns ugens LGBT+ emne op med en gæst som kigger fordi til hyggelig samtale og en lille gå-tur.

Mettes Mix udsendelserne er gennem tiderne gæstet af mange ukendte og siden velkendte bands, kendisser og personligheder med noget på hjertet.

DOULA

En doula er en kvinde, som er uddannet til at støtte forældre før, under og efter deres barns fødsel.

TV-fra-en-anden-planet-4-Pengeproduktion-Ole-Bjerg

Programmets vært, Martin Spang Olsen, er tilfældigvis er fra en anden planet, men det bør ikke afskrække nogen.

PEPTALK
8601304d9d2fc9973d62c79efa3abb8c

Peptalk er et program der giver dig korte taler om personlig udvikling. Ofte er det bare en lille vitaminindsprøjtning der skal til, før vi letter os fra stolen og tager bedre vare på vores fysiske, mentale og følelsesmæssige energi.

COPENHAGEN PRIDE 2017
05-Ungdomspolitikere-i-debat-om-LGBTQ-politik

Copenhagen Pride er en frivillig organisation som arbejder for og med LGBTQ-miljøet i Danmark.

Krigshistorier-5-En-kvinde-i-modstandskampen

Anden Verdenskrig blev også udkæmpet i det besatte Danmark, hvor mange deltog i den livsfarlige og skjulte modstandskamp.

SUCCES FOR APHRODITE
MH1662-Succes-for-Aphrodite-4-Numerologi-Grundvibrationerne-2_InternetMaster720p25

Succes for Aphrodite er en ny informativ programserie, skabt til at inspirere dig og undersøge forskellige veje til succes på det personlige plan

Kanal 1 dækker lokal kulturen i kommunerne København, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal og Hørsholm.

TV FRA EN ANDEN PLANET - OM EUROPA
TV-fra-en-anden-planet-on-europa

Brexit, migrationsbølgen, landbrugsstøtten og veje ud af gæld er nogle af emnerne der er fokus i de særlige episoder af programserien TV fra en anden planet

I programrækken ”Brug digt buskort” besøges steder af interesse i det storkøbenhavnske område.  Brug dit buskort er også en opfordring til vores seniorer, om at benytte buskortet noget mere.

John-N-June-Darlin-Companion

Her kan du se og høre de musikere som har været vist på KANAL 1. Det er primært nogle af de mange kunstnere som har optrådt I Mettes Mix.

Lille-Lottenborg

Kunst er meget mere end den du kan opleve på det fantastiske Statens Museum for Kunst – Kanal 1 besøger ofte kunsterne i deres atelierer, på gallerierne og museerne, ude i lokalområderne.

Chefen-for-det-hele-3

Galebevægelsen der blev startet i 1979 af nuværende og tidligere patienter, pårørende og behandlere, tror mange nok er død – men den lever i bedste velgående.

En programrække, der henvender sig til unge københavnere med et emne, der står centralt i deres liv: hvilken uddannelse skal man vælge som basis for ens videre liv? En række uddannelser fra Storkøbenhavn præsenteres.

Gud-og-Videnskaben-3

Kan Gud sættes på matematiske formler? Sådan lyder det store spørgsmål i denne udsendelsesrække, hvor forskere og andre forklarer sig i flotte virtuelle omgivelser.

8753413c176ce7b37d067a47f5d34b53

Portrætter af mennesker, der har det til fælles at de alle lever i det storkøbenhavnske område. Ellers er de meget forskellige: unge, gamle, ærkekøbenhavnere, udenlandsk fødte, kendte og ukendte.

ca997e56d2b9e069a4ff1f4e5566f215

Vi pryder vores egne dagligstuer med kunst og malerier. Også København, vores alles store dagligstue, er prydet med malerier, nemlig på husgavle rundt om i byen.

790f19c98f69d8686d081e47f0ad41c6

Casper Fra Dyssegården

fc6714480919ecbdd66956b249ce839f

Ildsjælen – Socialrådgiver og Coach Susanne Kjær – har startet cafesygemeldt.dk, som holder til i Cafe Knud`s lokaler i København.

Den femte magt er et nyt begreb. Vi har de tre statsmagter, den lovgivende, den udøvende og den dømmende. Medierne har fået status af den fjerde magt.

dde6034a3ea180292ef3dad09f42a6c5

Kampen Om Sandheden er et debatprogram, der tager fat i de sandhedskampe, der præger danskernes hverdag.

Ikke mindst i Danmark er der en tendens til at opfatte europæisk politik som noget, der foregår nede i Europa, som om Hillerød eller Lyngby var mindre europæisk end Verona eller Eindhoven.

Nyt-fra-christiansborg-Anders-Samuelsen

Nyt fra Christiansborg.

Fri-Debat-1-Unge-og-frivillighed

Fri Debat handler om frivillighed i Danmark. Stort og småt – lokalt og nationalt – fra praktikere til politikkere. Fra idræt, fritid og kultur til frivilligt socialt arbejde.

8f4a1eeafe506c42e30be5456f03efbf

Den Nøgne Mand, Robert Lubarski, er sexolog og kærlighedsshaman. I KANAL 1’s nye programserie inviterer Robert seerne med på opdagelse i deres kærlighedsliv. Selv er han klar til at afsløre alt.

Det Glødende Parforhold belyse hvad der skal til i et parforhold, for at have et intimt og kærligt forhold også efter 25 år.

SEBI-1

Følg Sebi’s eventyr i Danmark.

DIT GODE LIV
Dit-Gode-Liv-2-Kan-vi-spise-os-sunde

Vi vil vise danskerne at det er muligt at leve det gode liv, på den sunde måde, med ganske få tiltag og helt ukompliceret.

UNG OG DEMOKRATI
Ung og Demokrati (800x)

Ung og demokrati er et samfundslaboratorium, der inviterer unge til at gøre plads til deres drømme.

I-LOVE-IT-4-Drags

LGBT er en amerikansk forkortelse for Lesbian, Gay, Bisexual og Transgender – på dansk: lesbisk, bøsse, biseksuel og transperson – et samlet begreb for gruppen.

COPENHAGEN PRIDE 2016
203b1a6e82d68a3dce2a0e6c47cda55a

Copenhagen Pride er en frivillig organisation som arbejder for og med LGBTQ-miljøet i Danmark.