SUCCES FOR APHRODITE

MH1660-Succes-for-Aphrodite-2-Hvad-er-numerologi_InternetMaster720p25

Succes for Aphrodite er en ny informativ programserie, skabt til at inspirere dig og undersøge forskellige veje til succes på det personlige plan. Christa Waldorff er studievært og inviterer forskellige gæster som kan byde ind på vejen til succes.

Det første emne der undersøges i programserien er Numerologi.

Hvilken betydning har dit navn for dig i forhold til succes?

Se med når den numerologiske stormester August Darius Danielsson gæster programmet, og deler ud af sin exceptionelle viden.

Numerologien er en oldgammel avanceret form for kvantefysik. Og tallenes værdier har efter sigende betydning for vores liv. Det er nemlig sådan at vores fødseldato, måned og år bestemmer hvilke talværdier vi er domineret af. Og derfor er det vigtigt at få den bedst mulige støtte fra talværdierne i dine navne i numeroskopet. Til forskel fra horoskopet fra Astrologien, kan man altså ændre på vibrationerne i numeroskopet. Numeroskopet kan således være enten balanceret eller ubalanceret, alt efter hvilke navne man bærer. Men hvilke konsekvenser kan det så have at have de forkerte navne?

Alt dette og meget mere kan du lære mere om i Succes for Aphrodite.

August giver os desuden en smagsprøve på hans viden om karakteristika på enkelttallene 0 – 9, fordelt på hele tre programmer.

SUCCES FOR APHRODITE PROGRAMMER