SUCCES FOR APHRODITE

Succes for Aphrodite er en ny informativ programserie, skabt til at inspirere lokale borgere og undersøge forskellige muligheder og veje til succes på det personlige plan. Succes for Aphrodite er et vindue ind i den alternative verden og psykoedukation på et alternativt plan – her kan hentes inspiration, og programmerne henvender sig alle, både til nye nysgerrige, såvel som erfarne.

 

Christa Waldorff er studievært og inviterer forskellige eksperter ind som gæster i studiet. som byder ind på emnet. Der lægges vægt på den lokale forankring og alle eksperter er er nøje udvalgt, fundet og har relation til lokalområdet. Målgruppen er seerne i Nordsjælland.

 

Eksempler på emner der undersøges i programserien

Robert Södergren er livsmestringsekspert, lidelses- og afviklingsekspert, underviser, foredragsholder o.m.a. Robert mener bl.a. at sygdom ikke eksisterer, og at al lidelse er skabt af reminiscenser lagret i vores cellehukommelse. Han fortæller i interviewet hvordan vi som mennesker for at slippe af med lidelse skal både møde, acceptere og finde fred med oplevelser fra fortiden. Robert har en særlig tilgang til dette, som han delagtiggør Aphrodites seere i, som han i øvrigt mener kan komme til at ændre lægevidenskaben som vi kender den idag.

 

Martin Spang Olsen er ekspert og forsker i sanserne, han driver Institut for Sensorisk Træning i Hørsholm og Sansetræner-uddannelsen på Frederiksberg på 7. år. ;Martin er cand. mag. og desuden uddannet inden for både bevægelse, kunst, kreativitet og indlæring. Martin Spang Olsen har arbejdet med kommunikation og optimering af sanserne hele livet. På Sensory Training Institute forsker han i subtile kommunikationsformer baseret på syntesen af lyd, følelse og fysisk bevægelse. Med sin baggrund i de klassiske kunstarter og kampsystemer har Martin studeret kreative udtryk mere alsidigt end nogen anden i Danmark – og formentlig i verden.

 

Lykke Emilie som er spirituel mentor, healer og clairvoyant. Hun afholder workshops i hele hovedstaden og hjælper mennersker til at blive vækket til livet, se egen styrke, forstå hvem de er og bidrager til at finde unikheden frem i den enkelte. Hun giver mennesker redskaber til at lyse det liv, de er sat på jorden til at leve. Hun fortæller at “Sandheden er i dig, og løsningen på dine udfordringer findes i dig selv”. Har du brug for inspiration og støtte til at skabe det liv, du virkelig ønsker? – Lykke deler i Succes for Aphrodite ud af sin visdom.

 

 

Alt dette og meget mere kan du opleve i Succes for Aphrodite.

SUCCES FOR APHRODITE PROGRAMMER