SUCCES FOR APHRODITE

Succes for Aphrodite er en ny informativ programserie, skabt til at inspirere dig og undersøge forskellige veje til succes på det personlige plan. Christa Waldorff er studievært og inviterer forskellige gæster som kan byde ind på vejen til succes.

Det første emne der undersøges i programserien er Numerologi.
Hvilken betydning har dit navn for dig i forhold til succes?

Se med når den numerologiske stormester August Darius Danielsson gæster programmet, og deler ud af sin exceptionelle viden. August giver os desuden en smagsprøve på hans viden om karakteristika på enkelttallene 0 – 9, fordelt på hele tre programmer.

Numerologien er en oldgammel avanceret form for kvantefysik. Og tallenes værdier har efter sigende betydning for vores liv. Det er nemlig sådan at vores fødseldato, måned og år bestemmer hvilke talværdier vi er domineret af. Og derfor er det vigtigt at få den bedst mulige støtte fra talværdierne i dine navne i numeroskopet. Til forskel fra horoskopet fra Astrologien, kan man altså ændre på vibrationerne i numeroskopet. Numeroskopet kan således være enten balanceret eller ubalanceret, alt efter hvilke navne man bærer. Men hvilke konsekvenser kan det så have at have de forkerte navne?

Robert Södergren er livsmestringsekspert, lidelses- og afviklingsekspert, foredragsholder mv. Han mener bl.a. at sygdom ikke eksisterer, men at al lidelse er skabt af reminiscenser lagret i vores cellehukommelse. Og for at slippe af med lidelse skal vi møde, acceptere og finde fred med oplevelser fra fortiden. Dette har han en tilgang til, som kan komme til at ændre lægevidenskaben som vi kender den idag.

Alt dette og meget mere kan du lære mere om i Succes for Aphrodite.

 

SUCCES FOR APHRODITE PROGRAMMER