Forside enerGitte (10) - Louise Koch

  enerGitte (10) – Louise Koch


  Louise Koch var så syg med binyretræthed, urinsyregigt, træthed, betændelser, candida svamp, angst, og eksemer , at hun lå i sengen døgnet rundt og ikke kunne arbejde. I dag er hun helt rask og spiser en kost der består af frugt og grønt – en 801010 kost.
  Jeg lærte Louise at kende for tre år siden, da jeg selv havde levet efter en 801010 plantebaseret kost et par måneder. Efter at have interviewet flere amerikanere på denne kost, til mit enerGitte podcast show i iTunes: https://itunes.apple.com/dk/podcast/energittes-talkshow/id431945920?l=da&mt=2 og set alt hvad jeg kunne finde på youtube, var jeg på jagt efter danskere der fulgte denne kostretning.
  Ved hjælp af google fandt jeg frem til Louise Koch. Vi talte i telefon to timer og er siden blevet veninder og holder kurser sammen om 801010 ”raw food” og ”raw till four”.
  Følg med når vi får en snak om, hvad der sker med kroppens healing og vægt, når vi fylder den med letfordøjeligt, fedtfattigt, kulhydratsrigt, vandholdigt plantekost.

  Du kan læse mere om denne kost på
  http://raskpaaraw.dk/ som er en ”raw food” retning af 801010
  Og
  http://www.30bananeromdagen.dk/ som er en kombination af ”raw food” og varm mad om aftenen. Det der i 801010 kredse kaldes ”raw till four”
  Facebook: https://www.facebook.com/pages/30-bananer-om-dagen

  Vært: Gitte Koldtoft
  Studie: Mediehuset København
  Produktion: Kanal 1