Forside LGBT TV

LGBT TV

LGBT relaterer indhold er bestemt ikke noget nyt for Kanal-1. Vi haft mange spændende produktioner omkring LGBT miljøet og f.eks. Copenhagen Pride.

Derfor går vi nu all-in for at lave endnu mere tv af LGBT’ere til LGBT’ere. Målet er at få opbygget en lille redaktion der på frivillig basis kan producere interessant LGBT TV, med kant, humor, information, underholdning og meget mere. Mulighederne er mange og vores programflade spænder bredt.

Det er netop vores force at vi kan lave smalle programmer, hvilket større stationer ofte ikke kan, så derfor er vi en perfekt platform for LGBT TV. Vi har kameraer, lyd- og lysudstyr samt et fuldt green screen studie hvor udsendelserne kan gives liv. Al produktion er selvfølgelig i HD.

Vi håber rigtigt mange vil større op om vores projekt og være med til at lave nogle spændende programmer af LGBT’ere til LGBT’ere, foran eller bag kameraet.

Kom som du er – det gør vi, og ALLE er velkomene.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til lgbt@kanal-dk eller ringe til Claus T. på 70 20 00 04

Du er også meget velkommen til at brokke dig til os – på den måde kan vi nemlig blive endnu bedre.