COPENHAGEN PRIDE 2023

ColourTV - pride 2017 - banner til K1

Copenhagen Pride skriver i deres velkomst . .

“Vores bevægelse har kun opnået ting, når vi har stået sammen. Derfor er dette års tema for Copenhagen Pride Week 2023 Come Together.

Afkriminaliseringen af homoseksualitet (for 90 år siden i år i Danmark), ligestillet myndighedsalder, registrerede partnerskaber, adoptionsrettigheder, juridisk anerkendelse af køn, lovgivning om hadforbrydelser – listen er lang, men det hele har kun været muligt, fordi vi kunne stå sammen.

Og nu, i 2023, har behovet for at stå sammen aldrig været større. Nationalister, det yderste højre, evangeliske kristne grupper, kønskritiske og ‘anti-woke’-bevægelser og mange andre ønsker at bremse og vende de fremskridt, vi har gjort. For at udfordre disse destruktive og hadefulde fortællinger og for at støtte LGBTI+ miljøet globalt, må vi endnu engang stå sammen.”

COPENHAGEN PRIDE 2023

Seksuel sundhed for alle

LGBTI+ personers seksuelle sundhed er markant dårligere end den generelle befolkning. Sexsygdomme, overgreb, ensomhed og selvmordstanker er overrepræsenteret. Det er en akut og overset problemstilling,...

Barselsregler for regnbuefamilier

1. januar 2024 kommer der nye muligheder i barselslovgivningen for regnbuefamilier, sociale forældre og singleforældre. Kom og hør om tilblivelsen af den nye lovgivning...