ColourTV-logo

ColourTV er et nyt TV Koncept på Kanal 1 for LGBT+ personer og andre interesserede.

Kanal 1 har tidligere produceret LGBT+ TV i forbindelse med Copenhagen Pride, og det vil vi gerne lave meget mere af. Vi har som ambition at sammensætte en redaktion, der kan producere TV med relevant LGBT+ relateret indhold og på den måde være med til at mane fordomme i jorden, oplyse, skabe debat og underholde så bredt som muligt over hele LGBT+ området.

Vi har brug for flere gode hoveder og hænder, så kunne du tænke dig at være med enten som journalist, fotograf, klipper, tilrettelægger eller har du andre talenter du kunne tænke dig at bidrage med så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan få indflydelse på og være med til at forme og producere vores udsendelser og vi lærer dig op, hvis du har brug for det.
Emnerne kan spænde meget bredt over f.eks. sport, sundhed, livsstil, politik osv.
Igen i år optager Copenhagen Prides arrangementer i Debatteltet på Regnbuepladsen, og de vil blive vist på Kanal 1 samt blive tilgængelige online. De første optagelser til vores Walk-and-talk-program: ”Kig forbi” er allerede i gang. Her tages forskellige emner op som f.eks. hatecrime, PrEP, regnbuefamilier m.m. med vores gæster som kigger forbi.

Teknikken er på plads med kameraer, lys osv.

Kom med og bliv hørt !

Kontakt os på via e-mail LGBT@Kanal-1.dk eller på telefon 70 20 00 04

Alle er velkomne uanset forkundskaber, seksualitet, køn, osv. Bare du har lysten og viljen til at være med som frivillig, så får vi sammen lavet nogen gode LGBT+ udsendelser.

Kanal 1 er en non-kommerciel tv-station der sender på Kanal Hovedstaden, i luften, på kabel og nettet. Deltagelse i ovenstående er på ulønnet frivillig basis

LOGO_2015