Forside Doula (44) - Ammesnak mellem mødre

  Doula (44) – Ammesnak mellem mødre


  Katrine lagde en video ud på Facebook af sig selv og sin baby datter, hvor baby bliver ammet og får let zoneterapi imens. Til videoen var teksten:
  ”Jeg har 2 budskaber med denne video
  1. Budskab er at du freaking SELVFØLGELIG gerne må amme offentligt!!
  Jeg har denne uge mødt 3 kvinder (det synes jeg er mange!!) som er bange/usikre for at amme offentligt, fordi nogen måske kunne finde på at blive “stødt over det” ikke at de har oplevet det, men de har fuldt med i diverse debatter på nettet, og dét gør dem usikre.
  (Jeg bruger normalt ikke dette udtryk om nogen, men lige her gør jeg altså) Man er en FUCKING FREAK hvis man ikke kan tåle at se en baby få mad!
  Og de (forhåbentlig få) personer, som seriøst kan blive stødt af at se en baby blive ammet, må altså selv blive hjemme!
  Jeg tror og håber ikke der er så mange fucking freaks derude MEN det er et stort problem, at mange nybagte mødre ikke tør gå ud, fordi de er bange for at der er!
  Derfor vil jeg gerne opfordre til flere offentlige ammebilleder, så vi kan få gjort det endnu mere normalt med offentlig amning, og nå ud til dem som er usikre #offentligamning #frimamning
  2. Budskab var bare at du godt kan gi din baby zoneterapi og akupressur fra min bog “Tryk & glad” mens du ammer og gir flaske.
  #trykogglad #katrinebirk #amløs”

  Mie responderede: ”Tak Katrine Birk, jeg har lige præcis i dag også optaget en video omkring amning og hvorfor det er blevet en videnskab. Og hvorfor sidder så mange kvinder med dårlig samvittighed og dårligt selvværd.”

  Det udløste ideen til en samtale om amning blot som mødre og ikke som eksperter.
  Katrine måtte gå midt i udsendelsen, da hendes egen lille 4 mdr gamle datter pludselige havde brug for sin mor. Men det understregede blot vigtigheden af at være til rådighed for sine børn, når de selv stadig er for små til at vare på sig selv.

  Vil du vide mere om Katrine Birk så kan du finde hende her: www.katrinebirk.dk
  Vil du vide mere om Mie L.Dehn, så kan du finde hende her: www.balancebaby.dk