Forside Doula (49) - Smertefri Fødsel

  Doula (49) – Smertefri Fødsel


  Gæst: Anja Bay Cand. mag., forfatter & stifter af Smertefri Fødsel

  Anja Bays smertefri fødselsmetode, er særligt udviklet til dig, der er hjernekvinde og er vant til at lære alt igennem hovedet. Du er vant til at tænke selv, vil have følelsen af at deltage aktivt i din fødsel, opleve kontrol og vished for, hvad du selv skal gøre hvornår.

  Metoden ”Smertefri fødsel” er lavpraktisk, handlingsanvisende og har en no-nonsens tilgang til fødselsforberedelse med konkrete fødeteknikker — du kan opnå ro, fødselsselvtillid og følelsen af at du styrer smertesignalet i stedet for at det styrer dig. Anja Bay er oprindelig uddannet cand. mag. i Moderne Kultur & Kulturformidling. Siden 2008 har hun skabt dén mest populære fødselsforberedelse herhjemme med det formål at bevare fødslen spontan igennem en tidssvarende formidling, der fokuserer på at lære gravide konkrete fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst og med meget mindre smerte – hvis nogen overhovedet.

  Anja Bay, er blevet profileret blandt andet hos Jordemoderforeningen, i Femina og Vores Børn og har medvirket i DR2 tema om smerte, Lorry og Go’ Morgen Danmark. Desuden har hun udgivet bestselleren Smertefri Fødsel, som er et selvstudie i Anja Bay Metoden.
  Anja er opvokset i Havndal, Østjylland, har studeret i Aarhus, Berlin og København. I dag bor hun i København med sin mand og tre børn. Efter en meget pinefuld første fødsel i 2006 og dernæst en smertefri fødsel i 2008 grundlagde hun samme år sit firma Smertefri Fødsel ApS og blev snart kendt for sine indsigtsfulde og effektive kurser. I dag holder Anja foredrag, træner selv gravide i København og uddanner blandt andre jordemødre i sine grundlæggende principper.
  Vært og doula: Christina Hedegaard Jørgensen

  Du kan læse mere her: smertefrifoedsel.dk