Forside Doula (50) - Sådan nyder du din barselsboble

  Doula (50) – Sådan nyder du din barselsboble


  Gæst: Vicki Gylling – Babybehandler

  Babybehandler Vicki Gylling, appellerer i dette program til at særligt nybagte mødre, sætter farten lidt ned og står af konkurrenceræset, hvor babyer KONSTANT sammenlignes med andre, på hvor meget de spiser, sover, skider, hvad de kan osv. Vicki vil så gerne slå et slag for barselsboblen og ro omkring mor og barn, at mødre lader være med at stresse over, at nogle af de andre babyer i mødregruppen sover igennem eller triller, eller hvad det nu må være. Vicki siger: ”nyd nu tiden med dit barn – de skal nok vokse op og blive store uden vi skubber dem frem og hele tiden har fokus på det næste skridt i udviklingen”.

  Vicki vil så gerne minde mødre om, at de er de bedste for deres baby og at hvis nogen råder dem til noget, der strider mod deres egen overbevisning eller det ikke føles rigtig, så stol på dig selv og din evne til at møde deres baby der, hvor den har brug for det.

  Gode råd fra Vicki Gylling:

  1. Lad din baby være baby, tag det roligt og nyd din barsel med dit barn.

  2. Babyer er forskellige og skal have lov til at tage tingene i deres eget tempo.

  3. Lyt til dig selv og din intuition, og lad dig ikke presse til at handle mod din egen overbevisning/mavefornemmelse (her tænker jeg især sundhedsplejersker, venner og bekendte, der kommer med råd, man kan mærke i maven ikke er rigtige)
  Vicki Gylling har en gudsbenådet egenskab i at hjælpe babyer, der har problemer med maven, har problemer med at finde ro, er meget kede af det og har skævheder eller låsninger i kroppen efter fødslen. Vicki har også behandlet voksne med stress og fysiske smerter som ondt i ryg og diskusprolaps, med stor succes.
  Udover at være baby-behandler er Vicki Gylling uddannet pædagog og har arbejdet med børn i mange år.

  Du kan finde Vicki her: vickigylling.dk