Forside Doula (70) - Et enklere liv med baby

  Doula (70) – Et enklere liv med baby


  Gæst: Lisbeth Julieane Boysen – Smilerynker.dk

  Vært: Doula Christina Hedegaard

  Doula Christina Hedegaards gæst denne gang er Lisbeth Julieane Boysen fra Smilerynker.dk. Juliane blogger og holder workshops om minimalistisk livsstil og hvordan vi kan skabe et enklere liv med småbørn.

  Juliane er mor til 4 hjemmefødte børn, passer sine børn hjemme – en, snart to bliver hjemmeundervist.

  Disse ting kan lade sig gøre, fordi Lisbeth og hendes familie har minimeret deres forbrug, er minimalister og fordi de kun har de materielle ting i deres liv, som de har brug for. Lisbeth og hendes mand rejste i Guatemala, da de var unge og blev meget inspireret af indianerkulturen, hvor man bærer sine børn hos sig hele tiden. Derfor har deres spædbørn aldrig sovet i en barnevogn, men kun arme eller i slynge. Lisbeth har lavet en liste over de ting, som hun mener man kan nøjes med, når man venter et barn:

  Den enkle liste:

  Slynge- Fastvikle/ Strækvikle – overtøj, der kan komme ud over. Lidt tøj (måske 5-6 heldragter, nogle bodystockings, 5-6 par strømper og nogle savlesmækker) Stofbleer (ca. 20-25 all-i-one skulle kunne gøre det – Stofbleer er langt bedre for miljøet end engangsbleer og i dag er moderne stofbleer noget helt andet end da vi var børn) Hue – tynd og tyk Heldragt til vinterbarn- tyndere til sommerbarn.