Forside Doula (86) - Sov godt med børnemeditation

  Doula (86) – Sov godt med børnemeditation


  I dette program møder du forfatter Gitte Winter Graugaard, hvis bøger med børnemeditationer transformerer putning i tusindvis af familier i ind- og udland. Mød også Nicole Shamloo og hendes lille datter.

  Det har vist sig, at en kombination af en nærværende forælder ved sengetid og meditationsteknik får børn til at slappe af, føle sig trygge og naturligt trætte.

  3 gode råd fra forfatteren, når du vil i gang med børnemeditation

  Før: Sæt farten ned en time før putning med meditation og sluk skærme. Lad evt. barnet tage et varmt bad. Dæmp lyset. Sæt eventuelt roligt meditationsmusik på.

  Under: Mærk efter, om du selv har overskud til at være nærværende, rolig og kærlig og sørg for at bevare den rolige energi undervejs, også selvom dit barn ikke er roligt.

  Efter: Tal med dit barn om meditationen i dagene efter. Vær kreative og lad barnet tegne eller skrive om sine oplevelser. Vær nysgerrig på detaljer – der kommer ofte guldkorn, som kan vise sig at være små værdifulde glimt ind i deres sind og sjæl.

  Du kan se mere på www.roomforreflection.dk og på www.momo-academy.com, som bl.a. byder på meditation, mindfulness og yoga i skoler og institutioner.

  Gæster: Gitte Winter Graugaard – forfatter og Nicole Shamloo og hendes dejlige datter.

  Doula og vært: Christina Hedegaard Jørgsensen
  Studie: Mediehuset København https://mediehuset-kbh.dk/
  Produktion: Kanal 1