Forside Doula - Fødsel med intuitionen som eneste fødselshjælper del 1

  Doula – Fødsel med intuitionen som eneste fødselshjælper del 1


  Lyt til din intuition og skab den smukke fødselsoplevelse, du drømmer om.

  Pernille Zawadzka er clairvoyant, spirituel livsvejleder og ekspert i at lytte til og følge sin intuition. Hun er mor til tre og har kommunikeret med alle 3 børn under graviditet og fødsel. Alle tre børn er født hjemme og den 3. fødsel var en “unassistedchildbirth” med intuitionen og det ufødte barn som eneste fødselsvejledere, altså uden jordemoder.

  I programmet her fortæller hun, i kraft af sin egenskab af at være clairvoyant, om hvordan graviditet og fødsel først og fremmest er en energetisk begivenhed og dernæst en fysisk. Og det kan blive en vidunderlig og stor spirituel oplevelse, hvis vi forstår at samarbejde med den magiske, kærlige og ekstatiske energi, som ligger bag graviditet og fødsel. For alt hvad der kommer til at ske i graviditeten og fødslen er en afspejling af i hvilken grad vi samarbejder energetisk

  Hun forklarer hvordan det, vi kalder komplikationer, er spejlinger af manglen på samarbejde med energien. Og giver også vejledning i hvordan man kan forbygge og afhjælpe komplikationer.

  Hendes overordnede budskab er at ingen andre ved så godt som du, hvad du og dit barn har behov for. Derfor er du den højeste autoritet i din graviditet og fødsel. Og når du tager det lederskab på dig, skyder du genvej til en, for dig, vidunderlig fødselsoplevelse! 

  Og desuden mener hun at det aldrig er for sent at få en god fødselsoplevelse, for når vi vælger at kigge efter undervisningen i oplevelsen, bliver det en gave.

  Til sidst deler Pernille hendes 5 bedste råd til at skabe en godgraviditets- og fødselsoplevelse: 

  1. Øv dig i at aktivere velvære ubetinget af dine ydre omstændigheder.
  2. Sæt tid af til at lytte til din indre stemme hver dag. 
  3. Skab bevidsthed om dine egne historier om graviditet, fødsel, moderskab og parforhold og ret dem til, så de støtter den oplevelse, du gerne vil have.
  4. Visualiser det, du gerne vil opleve og mærk de følelser, du gerne vil have. 
  5. Tag ansvar for dine behov og lær at kommunikere dem på en ikke-voldelig måde. 

  Du kan downloade Pernilles e-bog Glædesguide for gravide”, hvor du får konkret vejledning til at tage lederskab i din graviditet og fødsel. Den er helt GRATIS og kan downloades via dette link: http://eepurl.com/gdI_sP


  Og du er altid velkommen til 
  at kontakte Pernille for mere info her: http://pernillezawadzka.dk