Forside Doula - Økologisk scanning

  Doula – Økologisk scanning


  Er du klar til at få kontakt med dit ufødte barn, på en sikker, tryg og kærlig måde?
  Vi kvinder besidder en nedarvet kilde af indsigt og visdom. Når vi er gravide er vi i kraft af vores øgede sårbarhed, langt mere åbne for at få kontakt, til dette indre skatkammer af informationer, indsigter og visdom.

  Fra naturens side er det en yderst intelligent mekanisme, der træder i kraft da vi nu skal til at tage os af et andet menneske, og har brug for at sætte alle vores sanser i spil, for at frembringe/generere de bedste betingelser for det barn, vi er aktive med skabere af. Vores ufødte børn er også aktive deltagere i processen og i graviditeten kommunikerer vi med vores børn, gennem et yderst raffineret system af bl.a. signalstoffer og nerveimpulser.

  Denne kommunikation kan komme til udtryk i følelser, fornemmelser, ord, billeder, tanker og handling – nogle gange meget fysisk andre gange som en sjette sans. Øko GravidScanning har til formål at kultivere og styrke dette kommunikationssystem ved, at skabe øget nærvær, opmærksomhed og fokus så de ganske essentielle, tætte og livstyrkende bånd mellem mor og hendes ufødte barn næres og styrkes.
  Det er Doula Karina Isolde Balslev, der har sin højgravide klient med i studiet, hvor det vises hvordan en økoscanning foregår.
  Du kan læse mere om øko-scanning her: www.copenhagendoulas.dk

  Og læse mere om Christina Hedegaard, Doula og vært på programmet Doula her: www.mamachristina.dk
  Gæst: Doula Karina Balslev og kommende mor Natalie Roope

  Vært: Christina Hedegaard
  Studie: Mediehuset København
  Produktion: Kanal 1