Forside enerGitte (13) - Gitte Jørgensen

  enerGitte (13) – Gitte Jørgensen


  Du kan skabe en ny historie

  Har du tænkt over, hvad du går rundt og fortæller om dig selv og dit liv – indeni dig selv?
  Det blev Gitte Jørgensen, der er journalist, forfatter og coach, en dag opmærksom på – og den oplevelse ændrede hendes liv.
  Gitte Jørgensen, der er kvinden bag bestsellerne Simple Living og Pippi Power, der er udkommet i flere oplag i Danmark, Sverige og Norge, fortæller i dette program om, hvordan hun har kunnet bygge sit eget liv op – på trods af sin opvækst i et hjem med alkoholmisbrug og et voksenliv uden en egentlig uddannelse.
  – Det, der for alvor ændrede mit liv, var, da jeg opdagede, at vi kun kan forandre os, når vi er venlige over for os selv, siger Gitte Jørgensen, der i dag er 51 år, har en søn på 17 år og bor i en andelslejlighed ved vandet i Hellerup.
  Noget andet, som Gitte også fremhæver i programmet er, hvor vigtigt det er at blive ved:
  – Hvis du ønsker at bryde nogle vaner og mønstre, må du være meget vedholdende og stædig. Det handler om at blive ved. Alt for mange mennesker opgiver, fordi tingene ikke lykkes i første hug. Det, jeg har lært, er, at forandring tager tid – og at vi i processen må være tålmodige og selvkærlige overfor os selv.
  Gitte Jørgensen arbejder i dag som foredragsholder, underviser og personlig coach. Hun tilbyder minikurser, der er åbne for alle, og hun underviser også på virksomheder, i fagforeninger mm. Hun tilbyder personlig coaching i Lyngby og Hellerup og ind imellem i Oslo og Stavanger.
  Hendes næste bog med titlen ”Du kan skabe en ny historie” udkommer fredag d. 8. januar på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck.

  Læs mere her: www.gittejoergensen.dk

  Vært: Gitte Koldtoft
  Studie: Mediehuset København
  Produktion: Kanal 1