Forside enerGitte (30) - Thomas Rosenstand

    enerGitte (30) – Thomas Rosenstand


    Thomas Rosenstand er født i 1963, og han har siden bedrevet “lidt af hvert”. Mest kendt er han som “SEO branchens grand old man” og manden bag Danmarks ældste søgemaskineoptimeringsfirma Concept Interest. Det er også ham, der har skrevet bogen SEO-LEX, der i dag er kendt som den “danske bibel om søgemaskineoptimering”.

    Han bor i dag i Florida, hvor han har været “hjemme” siden 2009. Her har han blandt andet skrevet bestselleren “Virkeligheden er klog”, som i dag er gjort gratis for alle. Bogen er blevet kendt som den mest brutale selvhjælpsbog, og den har fået en efterfølger med navnet “Virkeligheden er stadig klog”. Begge bøger fås via hjemmesiden virkelighedenerklog.dk – i øvrigt også som lydbøger indtalt af forfatteren selv.

    Behandling af frygt, af mindreværd og andre yderst menneskelige besværligheder er blandt emnerne i bøgerne, og modsat mange lignende bøger er disse helt lavpraktiske og uden en masse teori, der alligevel ikke kan udføres i et praktisk liv. Thomas taler og skriver ligefremt og uden en masse støj – og det gælder også i bøgerne, hvor du også får adskillige prik i sidebenene om det at skændes, at være smålig, at give og modtage kritik og i det hele taget AT LEVE! Det herlige ved bøgerne er, at alt er gennemprøvet, dokumenteret og gjort af andre inklusive forfatteren selv.

    Vært: Gitte Koldtoft
    Studie: Mediehuset København
    Produktion: Kanal 1