Forside enerGitte (33) - Sofia Manning

  enerGitte (33) – Sofia Manning


  Sofia Manning er coach, fordragsholder og bestsellerforfatter, og så står hun i spidsen for danmarks største coachingfirma Manning Inspire, som hun startede i 2001, efter at hendes første bog “Coaching -Det handler om at stille de rigtige spørgsmål”, blev en overnight mega succes.
  Nu er Sofia aktuel med en ny bog, om en mere sårbar side af den succesfulde kvinde. Bogen “Mit hemmelige forhold til mad” er en barsk historie om, hvordan Sofia i 10 år, var dybt besat af sin vægt, mad og evige slankekure. Med anvisninger til sin konkrete metode, viser hun vejen ud af slankehelvedet og guider læseren til at slutte fred med maden, og blive en lykkeligere, stærkere og mentalt sundere udgave af sig selv.
  I dagens episode af enerGitte tv taler foredragsholder Gitte Koldtoft med Sofia Manning om, hvad du selv kan gøre, hvis du spiser med dine følelser.

  For mere inspiration gå til www.enerGitte.dk eller Facebook: https://www.facebook.com/enerGitte

  For alle tidligere episoder af enerGitte med bl.a. Martin Thorborg, Pernille Aalund, Lizl Rand, Hanne Lindblad og mange flere inspirerende personligheder: http://kanal-1.dk/energitte