Forside Energitte (5) - Carl Christian Randow besøger Gitte Koldtoft (del 1)

  Energitte (5) – Carl Christian Randow besøger Gitte Koldtoft (del 1)


  Carl Christian Randow (CC) http://www.alkohol-coach.com/ er alkohol coach og tørlagt alkoholiker i 18 år. Men hvorfor i alverden har jeg inviteret CC i studiet, når jeg aldrig selv har drukket alkohol? (Max ½ glas vin for at være social og høflig)
  Fordi jeg er barn af alkoholiker, og jeg desværre ikke er den eneste. Ca. 600.000 børn vokser op med forældre der drikker for meget, og ca. 200.000 vokser op med decideret alkoholiske forældre – eller det som CC kalder kemisk afhængige.
  Den 14. April 2015 har jeg premiere på mit gratis foredrag ”Sådan håndterer du forhindringer”, der netop tager udgangspunkt i de forhindringer, du kan stå over for i dit voksne liv, når du er vokset op med forældre med misbrug.
  Jeg taler med CC om, hvordan vi som voksne børn af misbrugere lærer at tage vare på os selv, så vi ikke ryger ned i de typiske begrænsende overbevisninger som:
  Jeg er ikke god nok
  Jeg skal præstere dobbelt så meget, for halvt så meget anerkendelse
  Jeg er ansvarlig for, hvordan andre har det
  Jeg er ansvarlig for, hvordan andre opfører sig
  Jeg tåler ikke kritik
  Jeg er god til at drage omsorg for andre, men ikke over for mig selv
  Jeg har svært ved at føle mig elsket
  Jeg tiltrækker folk, jeg kan få lov til at rede
  Jeg forelsker mig i mennesker der ikke gengælder mine følelser
  Kan du nikke genkendende til nogle af disse begrænsende overbevisninger? Og kunne du tænke dig at lære, hvordan du transformerer dem til styrkende overbevisninger?
  Jeg stødte først på CC, da han var vært og alkohol coach på TV2 programmerne ”Sidste omgang”, hvor man i hver episode fulgte processen, hvor en alkoholiker havde bedt om hjælp til at komme ud af sit misbrug. Jeg kan ikke se de programmer, uden at stor tude. Det kommer virkelig tæt på. CC er fremragende i disse programmer. Kærlig, kompetent og villig til at gå virkelig langt for sine klienter. Senere lyttede jeg til et podcast interview med CC, hvor han delte sin historie, og talte om misbrug. Jeg synes interviewet var så interessant, at jeg lyttede til det tre gange. http://www.fabiola-christensen.com/hvordan-man-kan-overvinde-afhaengighed-med-carl-christian-randow/
  En alkoholikers sygdom er desværre en familiesygdom, og det er forbundet med ekstrem stor skam og afmagt, at være vidne til en person der er ved at drikke sig selv ihjel. Min far drak sig selv ihjel, men han fik desværre ikke lov til at dø med det samme. Inden han fik fred, førte alkohol misbruget til så mange blodpropper og hjerneblødninger, at han levede de sidste 11 år af sit liv på et plejehjem, hvor han hverken kunne tale eller bevæge sig.
  Der er alt for mange der vokser op med forældre med misbrug, der aldrig modtager professionel hjælp til at tackle det. Men den gode nyhed er, at det ikke længere er helt så stort et tabu, som da jeg voksende op i 80erne. I dag findes der mennesker som CC der er uddannet i at hjælpe. Og flere foreninger, hvor kompetente mennesker står klar med rådgivning.

  http://www.tuba.dk/

  Jeg glæder mig til en opløftende og energi-givende samtale med CC om at tage vare på sig selv, som pårørende til en misbruger.

  Home

  Jeg vil, før og efter episoden, poste relevante links om emnet på facebook enerGitte
  https://www.facebook.com/enerGitte

  Og på bloggen på:
  http://www.koldtoft.dk/blog