Forside enerGitte (9) - Hanne Lindblad

  enerGitte (9) – Hanne Lindblad


  Hanne Lindblad er direktør i teleselskabet Call me, og er på en mission.

  Hun vil have os til at tale ordentligt til hinanden. 77 % af danskerne, mener at tonen er blevet for hård i det offentlige rum. Jeg kunne ikke være mere enig, og derfor var jeg også helt oppe at køre, da jeg en eftermiddag fik et telefonopkald fra Hanne.

  Hanne fortalte, at hun havde fundet mig via google, fordi hun havde søgt på bogen ”De fire leveregler”. En bog der netop handler om at være ren i dit ord. Om ikke at tage noget personligt. Om at lade være med at formode noget. Om at gøre sit bedste.

  Vi endte med at tale en hel time i telefonen om disse fire leveregler, og hvordan de passer perfekt ind i ”Call me” tal ordentligt kampagne.

  ”Hanne vil du komme i studiet, så vi kan dele den her samtale med seerne?”

  ”Ja tak!”

  Lyt med når vi får en snak om hvorfor det er så ekstremt givende at:

  Være ren i dit ord. Det betyder, at du er bevidst om at ord har energi. At du enten kan opbygge din egen og andres energi via ord, eller du kan nedbryde den.

  Lade være med at tage noget personligt. Denne leveregel er den sværeste for mange af os. Vi vil gerne gøre det godt og modtage anerkendelse. Sagen er bare, at selvom det føles godt at få ros, må din lykke helt ikke afhænge af, at ALLE kan lide dig. Hvad du synes om mig, er din sag, og hvad jeg synes om dig er min sag. Har du været sammen med 20 mennesker i dag, findes der 20 historier om dig. Har du været sammen med 2 mennesker i dag, findes der 2 historier om dig. Hvem har ret? Det synes de vel alle sammen, at de har. Vi spejler hinanden i os selv. Hvordan dette virker, lærer du mere om i udsendelsen.

  Lad være med at formode noget. Ofte bringer vi os selv i problemer, fordi vi formoder, at vi kender andres tanker om os. Men i stedet for at lege tankelæser, skal du spørge. F.eks. ”Jeg føler, at du er sur over det jeg sagde i går, er det rigtigt?” eller ”Hvad er årsagen til at du siger sådan til mig?”
  Gøre sit bedste. Denne leveregel handler ikke om at knokle til du segner. Det handler om at gøre det bedste i nuet med de ressourcer du har i nuet. Dit bedste er ikke det samme, hvis du har 40 i feber, som hvis du er på toppen. At gøre sit bedste handler heller ikke om at være fejlfri. Du ved godt, at du stadig vil komme til at være uren i dit ord (at tale negativt), at du stadig vil komme til at tage andres meninger personligt, at du også vil komme tid at formode i stedet for at stille spørgsmål. Men du vil gøre dit bedste. Du vil gøre hvad du kan i nuet for at efterleve de fire leveregler. Når du ved bedre, kan du handle bedre.

  De fire leveregler er en lille bog af Don Miguel Ruiz, der kan læses på få timer men studeres et helt liv. Jeg har skrevet om den i min bog ”Mere energi”. Jeg holder foredrag og kurser for virksomheder der tager udgangspunkt i ”De fire leveregler”, og jeg glæder mig SÅ meget til at dele denne samtale med Hanne Lindblad med dig.

  For artikel om de fire leveregler klik her:

  www.koldtoft.dk/images/Media/artikler/find_lykken_hos_dig_selv.pdf

  Call me ”Tal ordentligt” http://talordentligt.callme.dk/presse/dina-direktoren-hanne-lindblad-call-me