Forside Gentofte Mødes 2023 - Fremtidens forebyggelse med Peter Qvortrup Geisling

  Gentofte Mødes 2023 – Fremtidens forebyggelse med Peter Qvortrup Geisling


  Oplev hvordan Peter Qvortrup Geisling ser på fremtidens sundhed, forebyggelse og sammenhæng og lægger op til debat om Gentofte Kommunes fremtidige sundhedspolitik med Katja Salomon Johansen (C) og Helene Naur Brochmann (SF), som er medlemmer af kommunalbestyrelsen.

  Sundhed og trivsel er afgørende for mennesker i alle livets faser. Det er en forudsætning for børns trivsel og læring, det hjælper den unge godt på vej med at uddanne sig og videre på arbejdsmarkedet, og det giver voksne og ældre mulighed for at leve det liv, de ønsker, længst muligt. Men sundheden er under pres – både for den enkelte, i sundhedsvæsenet og på arbejdsmarkedet. Men en stor del af sundhedsudfordringerne kan forebygges.

  Gentofte Kommune byder velkommen til debat om ’Fremtidens forebyggelse’. Her stiller vi spørgsmålet om, hvordan – og om – vi i fremtiden kan sikre alle en mulighed for et sundt liv i trivsel og udvikling. Peter Qvortrup Geisling giver sit bud på fremtidens udfordringer og sætter gang i debatten om prioriteringer for en ny Sundhedspolitik for Gentofte Kommune med medlemmer af Kommunalbestyrelsen. Som tilhører vil du blive involveret og testet dine holdninger.

  Deltagere:

  Peter Qvortrup Geisling
  Katja Salomon Johansen (C)
  Helene Naur Brochmann (SF)