Forside Martin Spang Olsen - Akrylmaleri, tegning, akvarel tilsat lidt jazz

    Martin Spang Olsen – Akrylmaleri, tegning, akvarel tilsat lidt jazz


    Født i en familie af berømte danske billedkunstnere, Ib Spang Olsen og Nulle Øigaard, blev Martin tidligt introduceret til kunstscenen. Han holdt sin første udstilling som 19-årig og har malet professionelt siden da. Med træning som sanger og guitarist giver han ofte koncerter ved ferniseringen. Han har i alt 28 professionelle titler – lige fra billedkunstner, musiker, skuespiller, instruktør til kampsportsudøver, stuntkoordinator og mere. “Jeg opfatter drømmenes bevægelser – tranceformer, hvor figur og ikke-figur smelter sammen. Jeg drømmer mine motiver, og de drømmer igen mig. Vi er et forbundet tæppe i det kollektive felt. Uforklarligt, men formentlig genkendeligt for enhver, der tør drømme”.

    Claus Boysen og Martin Spang Olsen skabte et duo-projekt omkring deres fælles kærlighed til jazz-standards og Walt Disney-tegnefilm. Martin har en baggrund inden for klassisk musik og musikologi, mens Claus er en erfaren jazzguitarist. De har organiseret en koncert, som vi her får et par smagsprøver fra.
    Men primært vil vi blive fulgt af Martins kunstner-talk. Han vil tage os rundt i sit arbejde og introducere os til dets drømmeagtige visioner.